نمکي تأکيد کرد: با اين اقدام قدر و سهم دارو و تجهيزات پزشکي در حساب جدايي در دانشگاههاي علوم پزشکي واريز و هزينه خواهد شد که اين حساب قابل نظارت از سوي سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي باشد.
سعيد نمکي وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اين موضوع که برخي دانشگاههاي علوم پزشکي با پول دارو زمين خريدند، اظهار کرد: نميتوانم اين موضوع را رد کنم، در وزارت بهداشت براي جلوگيري از تکرار اين اتفاق رديف بودجهاي خاصي را در همه دانشگاهها براي دارو و تجهيزات پزشکي اختصاص داديم.
گفتني است؛ صنعت داروسازي با چالش نقدينگي رو به رو است؛ در اين ميان 500 ميليون يورو در اختيار بيمهها قرار گرفت تاسهم اعظمي از اين پول به صنعت دارو و تجهيزات پزشکي تخصيص پيدا کند اما اين پول در دانشگاههاي علوم پزشکي کشور در پرداخت بدهي بخش دارو و تجهيزات پزشکي هزينه نشد و مسئولان نيز آن را تاييد کردند.
علي رزازان، مسئول امور توزيع سازمان غذا و دارو از خريد زمين با بودجه دارو و تجهيزات پزشکي خبر داده بود.
رزان اظهار کرد: برخي دانشگاهها زماني که بودجه دريافت کردند و بنا بود اين بودجهها را صرف مخارج داروئي کنند و پول شرکتها را بدهند، بودجه دارو را براي تامين هزينههاي ديگر صرف کردند.
مسئول امور توزيع سازمان غذا و دارو گفت: اين بودجه صرف مخارجي از قبيل خريد تجهيزات پزشکي، خريد زمين و توسعه دانشگاهها يا تجهيز کردن ساختمانهايشان شد که اين موجب شد، مطالبات شرکتها از دانشگاهها زياد شود.
چند روز پيش هم وزير بهداشت در جلسه معاونان غذا و دارو ضمن انتقاد از هزينه کرد دارو در امور ديگري در دانشگاه هاي علوم پزشکي اظهار کرد: من در سازمان برنامه و بودجه مکلف کردم که بودجه دارو و تجهيزات پزشکي بايد جدا شود و در حساب ديگري برود اما هيچ کس براي اجراي اين دستور در سازمان غذا و دارو سينه سپر نکرد.
وزير بهداشت گفت: به همين دليل به همه روساي دانشگاه ها ابلاغ کردم و مي کنم که بودجه دارو و تجهيزات پزشکي جدا شود و در دانشگاه ها از سال آينده رديف بودجه اي دارو و تجهيزات پزشکي مستقل خواهد بود اما پيگيري اصلي در سازمان غذا و داروست و بايد موضوع مدام رصد شود و خلاف ها را گزارش کنيد.
درباره این سایت